Kind-Rooster Homepage

Welkom op de Kind-Rooster Homepage.

Als ouder van jonge kinderen heeft u soms een hele kluif de agenda van de kids te beheren. Peuterspeelzaal of school, meerdere vormen van opvang, noem maar op. In geval van samengestelde gezinnen komt daar ook nog eens de extra coordinatie bij kijken. Soms weet u niet meer bij welke oppas u vandaag ook alweer moet zijn. Dit alles moet u in goede banen zien te leiden terwijl de oppas ook nog eens vraagt om een duidelijk overzicht van de afspraken.

Kind-Rooster gaat u helpen bij het beheren van het rooster/de agenda, van uw jonge kinderen.

Maak gratis een gebruikers account aan en ga aan de slag. Het werkt als volgt:

  • Nadat u een account heeft aangemaakt, registreerd u de gegevens van u als ouder, met uw eventuele partner. Voor het geval u in een samengestelde gezinssituatie leeft of omdat u om wat voor reden dan ook, de agenda van de kinderen van andere ouders ook wilt inzien en/of beheren, dan is dat ook mogelijk. U kunt meerdere ouders aanmaken.
  • Vervolgens kunt u aan de ouders de kinderen toevoegen.
  • En u kunt bij de ouders een of meerdere oppas registreren.
  • Vanaf dat moment kunt u een rooster gaan maken. Wanneer is welk kind bij welke oppas! Altijd een duidelijk overzicht.
  • Mischien wilt u dat uw partner het rooster ook kan bekijken of zelfs bewerken, dat is geen probleem. Als hij/zij een account heeft bij Kind-Rooster, kunt u uw ouder gegevens delen met uw partner, of elke andere Kind-Rooster gebruiker. Hierdoor zal de andere Kind-Rooster gebruiker uw kinderen, opassen en rooster kunnen zien en eventueel beheren.
  • Uiteraard stuurd u met 1 druk op de knop het betreffende rooster door naar uw oppas.

Begin vandaag nog en maak een account aan of log in.